Vegetarinio valgio gaminimo pratybos
Št., 2021 m. 20 lapkričio
11.30–14.30 val.
Vieta: Sivananda jogos vedantos centras Vilniuje
Išmokite skanių, nesudėtingų vegetarinių, turtingų rudens spalvomis patiekalų pietums ir vakarienei.
Pagrindinės žinios apie valgio gaminimą pagal Ajurvedą, tinkamas prieskonių vartojimas, visavertė vegetaro „lėkštė” ir dar daugiau.
Visi sočiai skanausime čia pat pagamintų patiekalų.
VALGIARAŠTIS
1. Mung ir tur dalo sriuba iš Dalai Lamos virtuvės, pagardinta mangais
2. Vegetarinis plovas, pagardintas anakardžiais ir panyru (šviežias pieno sūris)
3. Razinų čatnis (aštriai saldus padažas)
4. Žalios salotos
5. Apelsinų pyragas be cukraus
6. Organizmą valanti prieskoninė arbata
Skanaus!
Registruotis
Registracija šiam renginiui nebegalima.