Šeštadienį, rugsėjo 28 d., 11.30 - 14.30 val.

Valgio gaminimo pratybos Rudens „Ananda“ patiekaluose.

VALGIARAŠTIS

• Vegetariniai „balandėliai“
• „Basmati“ ryžiai su pagardais
• Razinų čatnis
• Salotos su baltuoju padažu
• Lęšių sriuba su kokosų pienu
• Rudeninis vaisių pyragas
 

Ne tik mokysimės pagaminti šiuos patiekalus, sužinosime apie pagrindinių prieskonių savybes ir vartojimą, valgymo taisykles, bet visi drauge skanausime iki valiai pagamintus valgius.
 

Valgio gaminimo pratybų kaina, įskaitant pietus – 22 €, arba 3 atžymos 10-ies kartų abonemente.
Moksleiviams, studentams, pensininkams ir bedarbiams – 20 €, arba 3 atžymos.
 
Būtina registruotis iš anksto.

UŽSIREGISTRUOTI galima telefonu + 370 (8) 648 72864
nuo 10.00 iki 18.00 val.
 
Banko sąskaita pervedimams
(Sivananda jogos vedantos centras, VŠĮ):
DnB LT 41 40 100 49 500 75 95 10
įmonės kodas: 3024 78055
PVM mokėtojo kodas: LT 100005619615
Mokėjimo paskirtyje prašome nurodyti kodą: 100