Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

PRADŽIA

Teorija ir praktika. Gaminsime paprastus, sveikus, energijos suteikiančius jogiškus patiekalus.
Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

Št., 2023 m. 7 spalio
12.00–15.00 val.

Vieta: Sivananda jogos vedantos centras Vilniuje



Gardūs ir maistingi jogų patiekalai

TEORIJA ir PRAKTIKA

Teorinėje dalyje bus paliesti vegetarinio valgio gaminimo pagrindai: šeši skoniai pagal Ajurvedą, trys gunos maiste, prieskonių naudojimas ir t.t.
Praktinėje kursų dalyje bus mokoma, kaip pasigaminti visaverčius jogiškus pietus.

Ar mes tikrai visi mokame tinkamai pagaminti net nesudėtingus patiekalus? Pavyzdžiui, išvirti birių ryžių? Pasigaminti baltymingųjų ankštinių taip, kad jie lengvai susivirškintų ir įsisavintų ir nepūstų pilvo?

Pratybas veda jogos mokytojas Bharata, turintis ilgametę tokių pratybų ir paskaitų apie sveiką mitybą pagal Ajurvedą, prieskonių savybes ir jų vartojimą ir t.t.

Pratybų metu galėsite užduoti daugybę klausimų, gausite informacinės medžiagos, receptų.
Pamokos pabaigoje draugiškai suvalgysime tai, ką pasigaminome.

VALGIARAŠTIS

  1. Baltymingasis Mung dalas
  2. Basmati ryžiai
  3. Daržovių sabdžis (troškinys)
  4. Čiatnis (aštriai saldus pagardas)
  5. Agurkų raita
  6. Energijos suteikiantis gėrimas

 

Registruotis

Registracija šiam renginiui nebegalima.