Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

PRADŽIA

Teorija ir praktika. Vegetarinių maistingų ir skanių baltymingų sriubų gaminimas. Vegetariniai saldėsiai.
Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

Št., 2022 m. 26 lapkričio
11.30–14.30 val.


TEORIJA ir PRAKTIKA

Teorinėje dalyje bus paliesti vegetarinio valgio gaminimo pagrindai: šeši skoniai pagal Ajurvedą, trys gunos maiste, prieskonių naudojimas ir t.t.
Praktinėje kursų dalyje bus mokoma, kaip lengvai pasigaminti visaverčius jogiškus pietus.
Pamokos pabaigoje draugiškai suvalgysime tai, ką pasigaminome.

VALGIARAŠTIS

  1. Baltymingasis Mung dalas
  2. Skanieji Basmati ryžiai
  3. Palak panyras (šviežio pieno sūris su špinatais)
  4. Sabdžis (daržovių troškinys)
  5. Agurkų raita
  6. Obuolių-kriaušių čiatnis
  7. Lasis (jogurtinis gėrimas)

 

 

 

 

Praktinę dalį ves vyresnysis jogos mokytojas
Bharata, daugybę metų besidomintis Ajurveda,
valgio gaminimu pagal jods principus ir mielai
besidalinantis savo žiniomis su kitais.

 

 

 

Registruotis

Registracija šiam renginiui nebegalima.