Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

PRADŽIA

Teorija ir praktika. Vegetarinių maistingų ir skanių baltymingų sriubų gaminimas. Vegetariniai saldėsiai.
Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

Vegetarinio valgio gaminimo pratybos

Št., 2022 m. 8 spalio
11.30–14.30 val.


TEORIJA ir PRAKTIKA

Teorinėje dalyje bus aptariami vegetarinio valgio gaminimo pagrindai: šeši skoniai pagal Ajurvedą, trys gunos maiste, prieskonių naudojimas ir t.t.
Praktinėje kursų dalyje bus mokoma, kaip lengvai pasigaminti įvairias nesudėtingas, tačiau pakankamai maistingas ir skanias vegetarines sriubas.
Taip pat skirsime dėmesio ir saldėsiams.
Pamokos pabaigoje draugiškai suvalgysime tai, ką pasigaminome.

• Kaip pasigaminti baltymingą (vartojant įvairius ankštinius), skanią ir nesudėtingą
sriubą su daržovėmis.
• Įvairūs vegetariniai saldėsiai:
žaliavalgiški rutuliukai su riešutais ir vaisiais „tinginys”, saldėsiai su
varške, pakoros su bananais ir obuoliais ir dar daugiau.

 

 

 

Praktinę dalį ves jogos mokytoja
Parvati, daugybę metų gaminanti
Sivananda jogos centre visų
mėgstamas sriubas, pietus ir
prasadus (saldėsius).

 

 

 

Registruotis

Registracija šiam renginiui nebegalima.