Seminaras: Vegetarinės mitybos pagrindai

PRADŽIA

Vegetarinio maisto gaminimo principai. Ajurvediniai prieskoniai, jų derinimas ir vartojimas ir dar daugiau.
Seminaras: Vegetarinės mitybos pagrindai

Seminaras: Vegetarinės mitybos pagrindai

Kt., 2022 m. 10 lapkričio – Kt., 2022 m. 17 lapkričio
18.15–20.15 val.

Vieta: Sivananda jogos vedantos centras Vilniuje



Veda: vyresnysis jogos mokytojas Bharata.
Dvi dalys.
Lapkričio 10 d., 18.15-20.15 val.
1. „Vegetarinio maisto gaminimo principai“
– Maisto skoninės ir subtiliosios savybės.
– Pagrindiniai maisto skoniai.
– Dienos racionas.
– Tinkamas produktų derinimas.
– Pagrindinių produktų paruošimo būdai.
Sužinosite, kokios pagrindinės maisto savybės pagal jų poveikį organizmui; kaip skirtingi skoniai veikia įvairias došas (kūno konstitucijos tipus); atliksite paprastą došos nustatymo testą;
išmoksite pasigaminti naminį ghy, panyrą ir jogurtą;
Lapkričio 17 d., 18.15-20.15 val.
2. „Ajurvediniai prieskoniai, jų derinimas ir vartojimas“

– Prieskonių paskirtis ir poveikis organizmui.
– Populiariausi ajurvediniai prieskoniai.
– Prieskonių paruošimas ir vartojimo būdai.
– Prieskonių derinimas.

Sužinosite, kokie prieskoniai subalansuoja došas; kaip pačiam pasigaminti Garam masalą (universalų prieskonių mišinį).

 

Registruotis

Registracija šiam renginiui nebegalima.