Maisto gaminimas pagal Ajurvedą jūsų namuose

PRADŽIA

su S.K. Kamleshu iš jo namų Laknau, Indijoje. Paskaita gyvai, su klausimais ir atsakymais.
Maisto gaminimas pagal Ajurvedą jūsų namuose

Maisto gaminimas pagal Ajurvedą jūsų namuose

Št., 2022 m. 22 sausio – Sk., 2022 m. 27 vasario
12.30–14.30 val.


Maisto gaminimas pagal Ajurvedą jūsų namuose

kursai internetu tikruoju laiku

2022 sausio 22 – vasario 27

šeštadienį/sekmadienį, 12.30 – 14.00

Tinkama mityba, tai ne vien tai, ką mes valgome. Svarbi jos dalis yra pagaminimas maisto, kurį jūsų kūnas gali suvirškinti ir įsisavinti.

Ajurvedos Ačharja Shanti Kumar Kamleshas pristatys paprastus ir maistingus receptus – teoriškai ir praktiškai. Gausite valgio gaminimo nurodymus ir video įrašus. Pristatomi patiekalai, – tai tradiciniai Ajurvedos principai plius  S.K.Kamlesh’o patirtis dešimtmečius vedant valgio gaminimo kursus Sivananda jogos centruose visame pasaulyje.

 

1 dalis: 60 €

3 dalys: 165 €

Vilniaus Sivananda jogos centro nariams galima nuolaida. Prašome susisiekti: vilnius@sivananda.net

Galimas vertimas į lietuvių kalbą.

 

Part 1

Sat 22nd January

· Lord Dhanwantari, the original source and patron saint of Ayurveda

· Ayurveda principles of choosing and preparing food items.

Sun 23rd January

· Presentation of Mahatma Gandhi Kichery (a combination of rice, moong dal, vegetables and spices) and sweet Banana Chutney

· Cooking demonstration

· Questions and answers

Sat 29th January

· The yogic kitchen

o Hygiene and utensils

o Principles of food storage

o How to serve a meal

Sun 30th January

· Presentation of Dalai Lama Soup ( a combination of toor dal lentils with vegetables and freshly made noodles) and sweet date & raisin chutney

· Cooking demonstration

· Questions and answers

 

Part 2

Sat 5th February

· The role of oils and fats

· Their use according to climate, season, age and personal constitution

Sun 6th February

· Presentation of spinach sabji (vegetable dish) and sweet kheer with cashew and raisins (rice pudding)

· Cooking demonstration

· Questions and answers

 

Sat 12th February

· How to combine cereals and pulses

· Their use according to age and personal constitution

Sun 13th February

· Presentation of moong dal soup , simple boiled rice and sweet farina (cream of wheat) halwa with cashew and raisins

· Cooking demonstration

· Questions and answers

 

Part 3

Sat 19th February

· Vegetables and fruits

· How to buy and store them

· According to season and body constitution

Sun 20th February

· Presentation of potatoes with fenugreek and dill, chillas (chickpea flour pancakes with coriander) and sweet rice with nuts.

· Cooking demonstration

· Questions and answers

Sat 26th February

· Important spices and herbs

· Dry or fresh?

· Their benefits and for which body type

Sun 27th February

· Presentation of a mixed vegetable curry, quinoa, and sweet carrot halwa

· Cooking demonstration

· Questions and answers

Shanti Kumar Kamleshas, Ajurvedos meistras, studijavęs Nagarjun Ajurvedos koledže, Laknau, daugiau nei 20 metų dėsto Ajurvedos kulinarijos meną Sivananda jogos centruose visame pasaulyje.

 

Anglų kalba, su vertimu į lietuvių ir kitas kalbas.
Kaip tai veikia:

  • Registruokitės per žemiau pateiktą anketą.
  • Perveskite mokestį už seminarą ir atsiųskite bano išrašą arba print screen į vilnius @sivananda.net
  • Porą valandų iki pradžios gausite ZOOM programos nuorodą į interaktyvią jogos pamoką.
  • Programa veikia visuose „Apple“, „Android“ ar „Windows“ įrenginiuose.
  • Jūsų prietaisas žingsnis po žingsnio padės jums nemokamai atsisiųsti ZOOM programą.
  • Tada galėsite prisijungti prie interaktyvios jogos pamokos.

 

 

Registruotis

Registracija šiam renginiui nebegalima.